Vrienden

Heb je veel vrienden die ook Minecraft spelen? Zorg er dan voor dat ze op BattleCraft komen spelen en krijg gratis een rank!

Aantal nieuwe actieve* spelers dankzij jou** Reward***
3 BattleVIP
4 BattleVIP+
5 BattlePRO
6 BattlePRO+
14 UltraVIP
20 UltraVIP+

*Een speler wordt gezien als actief wanneer hij 1 dag speeltijd (24 uur) op de server heeft (niet AFK) en in die tijd een bijdrage geleverd heeft / echt gespeeld heeft (zonder bots/hacks). Dit wordt beoordeeld door de staff bij de aanvraag van de reward.

**De speler moet zelf verklaren dat hij dankzij jou op BattleCraft gekomen is en vervolgens volgt er een korte controle door de staff om te controleren in hoeverre het realistisch is dat de speler dankzij jou gekomen is. Mocht dit onrealistisch blijken dan zal er om extra bewijs gevraagd worden. Blijkt er fraude in het spel te zijn dan zal er naar de regels gestraft worden (“Oplichten van staff”).  Let op: het gaat om nieuwe spelers. NIET om nieuwe accounts! Een alt-account telt dus niet mee als een nieuwe speler.

***Het is niet mogelijk rewards op te stapelen. Als je bijvoorbeeld voor 5 nieuwe spelers gezorgd hebt krijg je enkel de reward die bij 5 spelers hoort in en niet de reward die bij 3 en die bij 5 spelers horen. Nieuwe spelers zijn ook maar eenmalig bruikbaar voor de aanvraag van een reward. Als je bijvoorbeeld voor 3 nieuwe spelers gezorgd hebt en je vraagt BattleVIP aan en later komen er toch nog 2 andere nieuwe spelers dankzij jou dan krijg je niet ook nog is BattlePRO. Mocht het zo zijn dat de gewonnen rank hoger of gelijk is aan de rank die je al hebt dan mag je in de store voor het bedrag van de rank (zonder kortingen) god items uitkiezen.